Kookworkshop Rotterdam

De Surinaamse keuken is een zeer uitgebreide keuken. Hier kunt u zelf ook achterKookworkshop Rotterdam komen door een kookworkshop in Rotterdam te volgen.
De Surinaamse keuken is dan ook uitgebreider dan de meeste keukens die wij kennen. Koken is mij met de paplepel ingegoten, wat normaal is binnen deze cultuur. Zelf begon ik met koken voor grote groepen, op 10 jarige leeftijd. Het is een gewoonte dat het oudste meisje in het gezin alles leert wat met het huishouden te maken heeft, hier hoort dus ook koken bij. Zo gebruik ik invloeden van de Nederlanders, Portugezen, Creolen, Hindoestanen, Javanen en Chinezen. Dit komt omdat de Surinaamse bevolking afkomstig is uit een groot aantal landen wat Suriname een enorm multicultureel land maakt.

Voor zowel bedrijven als thuis

Voor de groepen die eens iets anders willen koken, kunt u terecht bij Milly Aisa. Mijn workshops zijn zeer geschikt voor vrijgezellenfeest, uitje met het bedrijf, teambuilding of een familiefeest. Wanneer u deelneemt aan een van mijn kookworkshops in Rotterdam wordt er gewerkt aan een aantal heerlijke Surinaamse gerechten. Zo leert u bijvoorbeeld Roti kip met kousenband of home made cup cakes te maken. Daarnaast maakt u zelf ook een heerlijke zoetzure salade, pittige Plhauring (gefrituurde balletjes van gele erwten). Doordat de gerechten eenvoudig te bereiden zijn heeft u tussendoor alle tijd voor gezelligheid. Tijdens het koken krijgt u alle gelegenheid om met vriendinnen of collega┬┤s uitgebreid te kletsen en tussendoor geniet u van al die lekkere gerechten. Na afloop geef ik u het recept mee zodat u deze zelf nog eens kan bereiden. De ingredi├źnten zijn tegenwoordig vrijwel in alle supermarkten verkrijgbaar.

Contact

Kortom, bij mij krijgt u de kans om volop te genieten van deze geweldige keuken en te ontdekken wat deze culinaire wereld te bieden heeft. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen. Of vul het contactformulier in, ik zal dan zo spoedig mogelijk reageren.

Contact