Catering Rotterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf dat Surinaamse cCatering Rotterdamatering in Rotterdam voor u kan
verzorgen? Dit tegen een betaalbare prijs en waarvan u de garantie krijgt dat het voortreffelijk zal smaken? In dat geval bent u bij Milly Aisa aan het juiste adres. Ik bied mijn diensten aan voor zowel bedrijven als particulieren in een straal van 30 kilometer rondom Rotterdam.

Een passie voor koken

Koken is mij met de paplepel ingegoten. Dit is dan ook heel gewoon in de Surinaamse cultuur.

Ik raakte al op vroege leeftijd gecharmeerd van koken. Zo begon ik op 10 jarige leeftijd al te koken voor groepen. Ik heb dan ook echt een passie voor koken. Naast mijn werk als “Gastouder”  is het mij gelukt deze passie om te zetten in mijn werk. In de loop der jaren heb ik mijn kennis van gerechten uitgebreid tot gerechten uit allerlei landen en regio’s. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik besloten heb aan catering te doen. Ik wil mijn passie graag met mensen delen, u krijgt dan ook de mogelijkheid om bij mij eenvoudig online te bestellen. Of u nu een verjaardag heeft of een andere feestelijke aangelegenheid zoals een bedrijfslunch- of buffet, u kunt rekenen op mijn gerechten.

Verse ingrediënten

Bij Milly Aisa kunt u terecht voor heerlijke catering in rotterdam, zoals:

  • Roti kip met kousenband
  • Mihoen met oosterse groente en kipfilet
  • Kipfilet in zoetzure saus met rijst
  • Stamppot rauwe andijvie met rookworst en braadworst
  • Kip met Chinese vruchten
  • Verschillende soorten salades

Er wordt dan ook gebruik gemaakt van verse ingrediënten. Dit zult u dan ook gelijk proeven, dus verras uw werknemers, collega’s, familie of vrienden met een buffet of gerecht van Milly Aisa.

Contact